Individuel forebyggelse

Forebyggende tandbehandling er vigtig for at bevare tænderne hele livet.

Det er muligt for dig aldrig mere få huller i tænderne....ja det lyder for godt til at være sandt, men huller i tænderne er ingen smitsom sygdom, som er lige så umulig at undgå, som vinterforkølesler er det. 


Huller i tænderne er ikke caries, men en konsekvens af caries. Caries er den bakterieinfektion, som forårsager den nedbrydning og opløsning af tænderne, som bliver til huller. SÅ hvis vi i stedet for angriber årsagen, kan vi undgå hullerne i fremtiden.


Vi vil hjælpe dig med at finde de remedier, du skal bruge for at nedkæmpe bakterierne og øge dit naturlige forsvar. Vi kortlægger din risikoprofil og anbefaler eventuelt ændringer i dine vaner mht. hvad du spiser og drikker etc.

 

Vi tror, at cariesprocessen kan standses på alle, såfremt at de samarbejder med os om behandlingen, dvs. gør korrekt brug af vores råd, og anbefalinger og er villige til måske at omlægge visse vaner, samt at komme til undersøgelse så ofte som situationen kræver. Jeg vil understrege at det ikke er magi, men sund fornuft. Det kræver en indsats at få styr på caries.

På samme måde er det også muligt at få styr på Parodontose