book

     

Henvendelser og spørgsmål

Hvis du har spørgsmål, så kan du skrive til os vedrørende behandlinger eller forespørgsel på tider m.v., eller hvis du er ny patient og gerne vil have en tid hos os til akutbehandling. Dit regelmæssige eftersyn kan du også booke direkte i vores kalender, via linket til højre.

       

                  ​​​            

 

Regelmæssige eftersyn/tandrens

Du kan booke tid online direkte i din tandlæges kalender til eftersyn og tandrensning. 

Når du bestiller din kode via dette link, så vil koden blive sendt til det mobilnummer, vi har registreret som dit, og du kan bruge online booking med det samme du har din kode.

Hvis du oplever, at du ikke får adgang til at booke tid i din ønskede tandlæges kalender, så kan det være fordi dit næste besøg hos os er registreret til en anden behandler.

Du kan selvfølgelig altid få en tid hos den du ønsker - blot skal du så bruge henvendelsen til venstre, og så svarer vi hurtigt tilbage med forslag til tid hos den du ønsker.

Tider der er booket online kan flyttes eller annulleres online indtil 3 dage før den oprindelige tid. I andre tilfælde skal klinikken kontaktes på tlf. 74642000 eller mail@kohbergtandklinik.dk

Afbud bedes meddelt mindst 2 dage før den aftalte tid.

Udeblivelse: En udeblivelse opstår, såfremt vi ikke har modtaget dit afbud senest 2 timer før den aftalte tid. Ved udeblivelse er vi desværre nødt til at opkræve et honorar, da klinikken i disse tilfælde ikke har kunnet tilbyde tiden til andre behandlinger.

Denne side venter på at blive opdateret.